![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
عرض ادب ، من دارم ، من قبلا ویزای ویزیتوری کانادا گرفتم به دلیل مهاجرت همسرم به کانادا ، من میخوام به ایشون ملحق شم ، برای ایجاد اکانت در IRCC احتیاج به یوزر نیم و پسورد قبلی دارم که یادم نیست و ندارمش ، به چه صورت میتونم اونرو بازیابی کنم ؟ یا باید یه اکانت جدید بسازم ؟ در ضمن app no و کد uci رو تو نامه انگشت نگاری چند سال قبل رو دارم اگر کسی میدونه میتونه راهنمایی کنه
2021-09-23 23:33:00 Saskatoon مهاجرت #به چه صورت![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#به چه صورت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
نامه كارفرما براي سابقه كار به چه صورت بايد باشه ؟ يعني فقط بايد قيد بشه كه اونجا در حيطه خاصي فعاليت ميكردم با حقوق و مزاياي. درسته؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2021-09-01 11:07:00 #Canada [به چه صورت] مهاجرت
هزینه های زندگی تو اوتاوا نسبت به کبک ومونترال و تورنتو به چه صورته یعنی اوتاوا نسبت به شهرای دیگه ارزونتره یا نه؟؟
2021-09-04 14:58:00 #Montreal [هزینه های زندگی] مهاجرت
شاید سوالم یه کم ابتدایی باشه اما ممنون میشم راهنمایی کنید برای مهاجرت به کانادا من شنیدم اگه آیلتس جنرال دو تا هشت بیاری و دو تا هفت ویزا برای کار بهت داده میشه خواستم ببینم، پروسه این اتفاق به چه صورته؟ و یکم اطلاعات کاملتر بگیرم
2021-09-05 01:44:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] مهاجرت
به همه من کارشناس ارشد کشاورزی هستم و حدود ۷ سال سابقه در گلخانه سازی صنعتی دارم میدونید از چه طریق باید جای افر بگیرم و مراحل به چه صورته؟
2021-09-13 01:07:00 #Saskatoon [به چه صورت] مهاجرت
دارم اگه با جزییات توضیح بدید ممنون میشم برای بورسیه گرفتن در مقطع دکترا از دانشگاه بازم نیاز هست با استاد مکاتبه بشه؟ و روند اپلای برای این دانشگاه ها به چه صورته؟
2021-09-15 07:05:00 #Canada [به چه صورت] مهاجرت
، از کسی میتونه برای عضویت در OIQ ( نظام مهندسی کبک) و مراحل انجامش برای کسی که ایران مدرک گرفته راهنمایی کنه؟ پروسش به چه صورت هست؟
2021-09-15 18:10:00 #Montreal [به چه صورت] مهاجرت
ادمین های گروه و ی که تجربه داشتند لطفا راهنمایی کنید شرایط استفاده از امتیاز خویشاوندی برای دو نفر به چه صورته؟ یعنی نفر دوم از چه زمانی میتونه استفاده کنه؟
2021-09-17 02:11:00 #Saskatoon [به چه صورت] مهاجرت
خسته نبشاید میخواستم بپرسم که آیا میشه تمکن مالی ما به اسم برادر ما باشه و ازین طریق تمکن مالی داشته باشیم ؟ و این کار روندش به چه صورته تشکر.
2021-09-27 17:52:00 #Canada [به چه صورت] مهاجرت
دانشجوی ارشد روزانه که از دانشگاه دولتی اخراج شده باید برای ترک دانشگاه چیکار کنه؟ چه هزینهای داره؟ به چه صورته؟
2021-10-04 06:38:00 #Canada [به چه صورت] مهاجرت
مدارک قبل ایجاد پروفایل را می خواستم ازتون بپرسم سابقه کار مدارک تحصیلی تمکن مالی مدرک زبان درسته؟ همه باید ترجمه بشه ارزیابی مدرک ام را به چه صورت باید انجام بدم؟ نامه تمکن مالی را چطور باید بگیرم هر کدام چقد زمان می بره؟ لطف می کنید به من بگید چون قبل ژانویه می خوام پروفایل ام تشکیل بدم
2021-10-06 14:47:00 #Saskatoon [نامه تمکن مالی] مهاجرت
و عرض ادب جسارتا از بین ی کارشناسی و ارشد دانشگاه های سراسری روزانه ایران، کسی هست که تونسته باشه مدرکش و با استفاده از سوابق بیمه آزاد کرده باشه؟ من ۲۱ ماه سابقه بیمه دارم و خواستم باهاش برای اخذ تخفیف توی آزاد سازی مدرک کارشناسیم استفاده کنم، از طرفی اون ۲۱ ماه رو هم میخوام ضمیمه سابقه کاریم داشته باشم خواستم بپرسم تداخلی پیش نمیاد؟ (با استفاده از این روش، مشکلی برای سوابقمون اعم از پاک شدن و یا هر چیز دیگری پیش نمیاد؟) ممنون
2021-09-01 01:09:00 #Saskatoon
و عرض ادب ، من بدای وینتر پذیرش از کنکوردیا دارم.. تمکنم رو حدودا ده روزه گذاشتم قصد دارم تا دو هفته آینده که بشه حدود یکماه بدا CAQ اقدام کنم.. اگر در گروه فایلی مبنی بر کلیه مدارک لازم برای CAQ هست لطفا ارجاع دهید با توجه به محدودیت زمان اگر هر گونه راهنمایی در ارتباط با این پروسه و زمانبندی مناسب تا مرحله بعدی که درخواست ویزا هست بفرمایید ممنون میشم.
2021-09-18 16:23:00 #Saskatoon
، من دارم مداركم رو براي تمديد caq آپلود ميكنم، بعد دو تا مدرك كه اپلود ميكنم گزينه joindre طوسي ميشه و نميتونم مداركم رو سابميت نهايي كنم، كسي تجربه مشابه داشته؟
2021-10-12 00:48:00 #Saskatoon
من رشته تحصیلیم حقوقه انگیزه بالای برای مهاجرت به امریکا دارم معدل تاپی دارم ، مشغول اماده سازس خودم برای تافل و ازمون LSAT هستم فقط ذهن من رو به خودش خیلی مشغول کرده ، برای رشته ای مثل رشته حقوق و مقطع JD من برای ویزا اقدام کنم (با توجه به رشتم ) سفارت انگیزه در من برای برگشتن به ایران بعد از اتمام تحصیلات نمیبینه چقدر شانس دارم به نظرتون برای گرفتن ویزا ؟ با یه وکیل مهاجرت ک گفتگو کردم گفتش ک احتمالش ۵۰ / ۵۰ ست و اینکه به نظرتون ارزش ریسک داره ؟
2021-09-05 12:04:00 #Saskatoon
ببینید من ویزا تحصیلی اقدام میکنم و همسرم به عنوان همراهم اپن ورک اقدام میکنن بصورت همزمان، من قبلا بایو انجام دادم ولی همسرم انجام ندادن حالا میخوام ببینم بعد سابمیت پرونده ام که همسرم هم به عنوان همراهم است ایا فرایندش بررسی اش شروع میشه؟ یا بعد انجام بایو همسرم شروع میشه؟
2021-10-13 08:35:00 #Saskatoon